Societat 26/08/2016

Dos morts en dos accidents de trànsit

Una persona ha perdut la vida en un xoc entre dos turismes i un camió a l'A-7, i una altra en un xoc entre dos cotxes i una moto a la C-1413a

Ara
1 min
Retencions i trànsit dens a l'AP-7 a l'alçada de Montornès del Vallès

BarcelonaAquest divendres a la tarda han perdut la vida dues persones en dos accidents de trànsit a les carreteres catalanes. El primer accident ha passat per un xoc entre un camió i dos turismes a l'autovia A-7, a Cambrils (Baix Camp). El segon, per la col·lisió entre dos cotxes i una motocicleta a la C-1413a, a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental).

Aquesta última col·lisió s'ha produït poc abans de les set de la tarda al quilòmetre 17 de la carretera C-1413a. El motorista que ha perdut la vida ha xocat amb dos turismes. Es tracta d'una via amb corbes molt freqüentada per motocicletes. Els efectius de trànsit i emergències han tallat la carretera en tots dos sentits.

La primera col·lisió, entre un camió i dos turismes, ha passat a tres quarts de cinc de la tarda al quilòmetre 1147 de l'autovia A-7, a Cambrils. A banda de la persona que ha perdut la vida, n'han resultat ferides de gravetat dues més. La via ha quedat tallada en sentit nord durant més de dues hores.

stats