Societat 13/06/2012

La decisió sobre Eurovegas es prendrà després d'una reunió a Barcelona el 25 de juny

L'endemà de la visita a Barcelona està previst que també hi hagi una trobada amb representants del govern madrileny

Thaïs Gutiérrez
1 min

BarcelonaFonts properes a Las Vegas Sands, la companyia de Sheldon Adelson, han explicat que el proper 25 de juny diversos membres del consell d'administració de l'empresa seran a Barcelona per acabar d'escoltar la proposta del Govern i visitar els terrenys del Baix Llobregat on s'hauria de construir Eurovegas. Tot i que encara no hi ha confirmació oficial pel que fa a les dates, sembla que el dia següent, 26 de juny, els homes d'Adelson aniran a Madrid per reunir-se amb la delegació de la capital espanyola i escoltar la seva proposta. La companyia assegura que aquestes dues reunions són "les definitives" i un cop realitzades es decidirà quin és l'emplaçament definitiu per al macrocomplex d'oci i hotels.

La companyia ha desmentit rotundament les declaracions del periodista Ernesto Ekáizer que aquest matí ha dit a Antena 3 que Barcelona era la ciutat escollida per tirar endavant el projecte d'Eurovegas. Des de Las Vegas Sands han dit que la decisió no es prendrà fins que es duguin a terme aquestes dues reunions "fonamentals" amb representats del govern català i madrileny. La companyia nord-americana vol fer pública la decisió final al llarg de la primera quinzena de juliol.

El que encara no s'ha pogut confirmar és si Sheldon Adelson participarà a les reunions de Barcelona i Madrid. Per ara tot apunta que delegarà la gestió en els membre del consell d'administració.

stats