Societat 10/06/2014

Una vaga a França afecta fins dijous la circulació de trens que enllacen amb Catalunya

A partir d'aquest dimarts a les vuit del vespre, els regionals de la línia R11 iniciaran el seu recorregut a Portbou i diversos serveis de TGV es veuran modificats

Agències
1 min

BarcelonaUna nova convocatòria d'aturada laboral a l'operadora ferroviària francesa SNCF que comença aquest dilluns, 10 de juny, a les vuit del vespre, afectarà fins el proper dijous els serveis internacionals que uneixen Catalunya amb França. Així, fins la desconvocatòria de la vaga,

Pel que fa als serveis d'alta velocitat, demà dimarts, el TGV que uneix Barcelona amb Lió a les 17:25 circularà fins a Perpinyà on els passatgers transbordaran a un altre tren fins a destinació. Dimecres i dijous, només dos dels trens que uneixen Barcelona i París operaran amb normalitat, els que surten de Barcelona a les 9:20 del matí i 16:20 de la tarda.

Pel que fa als TGV que uneixen la capital francesa amb Barcelona, només els trens que surten de París a les 7:15 i a les 14:07 no es veuran afectats per l'aturada. La resta de trens que enllacen amb París, Lyon i Toulousse circularan únicament en el tram Barcelona - Figueres Vilafant.

Els trens que uneixen Madrid amb Barcelona i Marsella circularan amb normalitat durant els dies que duri la vaga. A més, Renfe-SNCF en Cooperació ha decidit reemborsar el 100% de l'import a aquells clients que optin per cancel·lar el viatge o per modificar la data del mateix, sense cap cost addicional.

stats