Societat 29/06/2016

Has aprovat la selectivitat? Mira-ho aquí

La Secretaria d'Universitats i Recerca ha penjat el formulari per consultar les notes de les proves d'accés a la universitat d'aquest any

Ara
1 min
Alumnes fent un dels exàmens de selectivitat 2016

BarcelonaLa Secretaria d'Universitats i Recerca ha publicat aquest dimecres el formulari per poder consultar les notes de la selectivitat d'aquest 2016, a través del portal Accesnet. Amb els resultats els estudiants poden preparar-se per a la preinscripció universitària o impugnar els resultats.

Demà, Universitats anunciarà el total d'aprovats i la nota mitjana dels exàmens. A banda, aquesta informació es podrà complementar amb un seguit de dades que publicarà Unportal.cat, com ara l'evolució de les notes de les assignatures obligatòries de la selectivitat durant els últims 10 anys.

Més de 32.000 joves catalans van fer el passat dia 13 de juny les proves. 26.161 dels estudiants provenien de batxillerat, 2.814 de cicles formatius de grau superior i 2.672 s'hi van matricular de manera lliure.

Els resultats de les proves estan disponibles des d'aquest dimarts al vespre. S'han penjat unes hores abans per evitar una allau de consultes simultànies que pogués col·lapsar els servidors.

stats