Societat 03/06/2011

Neix un nadó a bord d'un avió d'Iberia

L'aeronau cobria el trajecte Malabo-Madrid. En el vol hi viatjaven una llevadora, un pediatre i un metge de família. Aquest és el cinquè nadó que neix a bord d'un avió de la companyia

Efe
1 min

MadridUn nadó de tres quilos ha vist la llum aquesta matinada a bord d'un avió d'Iberia que cobria el trajecte Malabo-Madrid. En el vol hi viatjaven una llevadora, un pediatre i un metge de família que, juntament amb el personal de la companyia, han atès la mare.

La companyia aèria ha detallat en un comunicat que l'avió es va enlairar de la capital guineana a les 00.10 hores i el naixement de la nena es va produir a les 3.30 hores, quan l'avió encara estava en ruta.

Segons un portaveu d'Ibèria, el personal sanitari que viatjava a l'Airbus 319 que cobria el trajecte va considerar que no era necessari desviar el vol, ja que tan la mare com la nena es trobaven en bon estat de salut.

L'aparell ha aterrat a les 07.05 hores a l'aeroport de Barajas, on una ambulància i un metge esperaven a la mare i a la nena per traslladar-les a l'hospital.

Aquest és el cinquè nadó que neix a bord d'un avió d'Iberia, i la segona vegada que el part té lloc en un vol amb Malabo com a origen o destinació. La companyia ha precisat que la resta de parts es van registrar en rutes amb l'Havana, Bogotà, i Moscou-Tòquio.

stats