Societat 12/02/2018

Cues a l'AP-7 a Mollet del Vallès, en direcció Girona, per l'incendi d'un camió

La via ha quedat tallada en un primer moment però ara ja s'han reobert tots els carrils

Ara
1 min
L’AP-7 va aportar el 57% dels beneficis d’Abertis l’any passat. De moment, el ministeri de Foment ja ha anunciat que el 2018 no renovarà el tram Tarragona-Castelló.

BarcelonaL'incendi d'un camió ha obligat a tallar aquest matí l'autopista AP-7, en direcció Girona, a l'altura de Mollet del Vallès. Quatre dotacions dels bombers han apagat el foc, que ha cremat totalment la cabina del vehicle, però no ha arribat a la caixa del camió, que transportava roba. Cap a tres quarts de nou del matí, els operaris han pogut reobrir un dels carrils de circulació de la via i a hores d'ara ja està totalment reoberta, però s'hi acumulen 7 km de retencions, segons el Servei Català del Trànsit.

Els serveis d'emergències han pogut retirar parcialment el vehicle de l'autopista per facilitar la circulació. Ara treballen per retirar-lo completament. L'incendi deixa de moment set quilòmetres de retencions a la via.

Segons el Servei Català del Trànsit la circulació també s'està complicant al Nus del Llobregat de Barcelona, a la B-10, que registra 10 quilòmetres de retencions.

stats