Societat
Societat 17/04/2011

Tres menors detinguts per l'incendi en una zona de matolls de Torre Baró

Les flames han afectat quatre hectàrees de terreny. La carretera alta de Roquetes, que separa la zona forestal dels habitatges, s'ha hagut de tallar al trànsit

Efe
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Urbana ha detingut tres joves menors de 14 anys com a presumptes autors d'un incendi en una zona de matolls a Torre Baró, que ha afectat unes quatre hectàrees de terreny. Han estat posats a disposició de la Fiscalia de Menors. Els agents els han detingut després de comprovar que fugien de la seva presència quan una dotació se'ls ha acostat. Tot i així, segueixen les diligències per establir les circumstàncies exactes de l'incendi que, en principi, apuntaria a un acte d'imprudència.

El foc s'ha originat poc abans de les 18.30 h i afecta una zona forestal propera a la carretera de Roquetes. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a cinc dotacions de Bombers i també treballa en l'extinció un hidroavió. Malgrat que el foc no ha afectat cap zona residencial, s'han desallotjat alguns habitatges per precaució. La principal afectació és el tall a la carretera alta de Roquetes, que separa la zona forestal de la d'habitatges.

stats