SOCIETAT
Societat 04/04/2012

Investiguen l'homicidi d'un avi a casa seva a Figueres

La policia està investigant si es pot tractar d'un robatori que va acabar malament, però en aquests moments manté obertes totes les hipòtesis, com que es pugui tractar de l'atac d'un familiar o d'una venjança

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra estan investigant la mort violenta d'un avi veí de Figueres (Alt Empordà) que ahir a la nit va ser localitzat sense vida pels seus familiars.

Cap a les 22.30 hores d'ahir, familiars de la víctima, de 93 anys, van anar a la casa on residia sol, situada a la carretera que va de Figueres a Roses (Alt Empordà) i en entrar van localitzar el cadàver de l'ancià en una de les habitacions de la casa amb evidents signes de violència.

Immediatament, van avisar els Mossos d'Esquadra i tant agents de la Unitat d'Investigació Criminal (UIC) de Girona com de la policia científica van acudir al domicili per intentar agafar totes les empremtes i indicis necessaris per trobar l'autor o els autors del succés.

La policia catalana també està investigant si es pot tractar d'un robatori que va acabar malament, però en aquests moments manté obertes totes les hipòtesis, com que es pugui tractar de l'atac d'un familiar o d'una venjança.

Està previst que entre avui i demà es faci l'autòpsia al cos de la víctima.

El jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres que s'ha fet càrrec del cas ha decretat el secret del sumari.

stats