SOCIETAT
Societat 20/05/2011

Investiguen la mort violenta d'un home a Santa Coloma de Gramenet

La víctima ha estat trobada malferida al carrer i ha mort hores després a l'hospital. Els fets haurien passat a l'entorn de la plaça del Rellotge del municipi

Acn
1 min

Santa Coloma de GramenetEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que hauria perdut la vida a causa d'una acció violenta. La víctima ha estat trobada malferida al carrer i hores després ha mort en un centre hospitalari. Els Mossos han decretat el secret de les actuacions, per la qual cosa no han transcendit gaires detalls del fet. Tot i això, alguns veïns han situat l'acció a l'entorn de la plaça del Rellotge de la localitat barcelonina, i altres asseguren que han sentit trets. Des de la policia catalana ni es confirma ni es desmenteix aquest extrem.

Segons ha pogut saber l'ACN, l'acció violenta hauria tingut lloc a la plaça del Rellotge, i després l'home hauria marxat malferit pel carrer Wagner. En arribar a la cantonada amb el carrer Beethoven ha caigut desplomat en un aparador d'una botiga de decoració, que ha estat on se l'ha trobat i des d'on se l'ha dut a l'hospital. Els Mossos d'Esquadra ja han abandonat la zona, però al lloc dels fets encara hi ha marques visibles de la sang que anava perdent l'home quan caminava, i dels senyals que hi feien els Mossos com a part de la seva investigació.

stats