Societat 18/04/2013

L'actriu Jennifer Lawrence i el raper Jay Z, entre els més influents de l'any segons 'Time'

La revista 'Time' ha presentat la seva llista anual amb presències com la nena Malala, Justin Timberlake o el president de Mèxic, Enrique Peña

Ara
1 min

BarcelonaLa revista 'Time' ha publicat la seva tria anual sobre les 100 persones més influents del món. Destaquen els noms del raper i marit de Beyoncé, Jay Z, i l'actriu guanyadora d'un Oscar pel film 'El lado bueno de las cosas', Jennifer Lawrence, que són els escollits per ocupar dues de les set portades diferents que s'imprimiran per a l'ocasió.

"La influència de Jay Z va més enllà de races, religions i regions", escriu l'alcalde de Nova York, Michael Bloomberg, encarregat de la seva ressenya. "Ell encarna el que fa de Nova York Nova York", i també que "ha provat que el Somni Americà és possible". La ressenya de Lawrence l'ha escrit la seva companya de professió Jodie Foster, que la descriu com "una passada. Una joia. Una joia amb mirada que mata".

Les altres cincs persones escollides per protagonitzar les altres portades són la nena pakistanesa i defensora del dret de les dones a rebre educació Malala Yousafzai, el senador nord-americà Rand Paul, l'actor de Bollywood Aamir Khan, la tenista xinesa Li Na i el cofundador de Pay Pal Elon Musk.

La revista, que ha classificat els agraciats en cinc categories –icones, pioners, artistes, líders i titans– també inclou l'actor Bryan Cranston, Christina Aguilera, Beyoncé, Steven Spielberg, Justin Timberlake, el president de Mèxic, Enrique Peña Nieto, Barack Obama i la seva esposa, Michelle.

stats