Societat 21/01/2014

L'alcalde de Vila-seca, sobre la taxa del joc de Barcelona World: "Val més el 10% d'alguna cosa que el 55% de res"

Josep Poblet i l'alcalde de Salou, Pere Granados, avalen la construcció del projecte als seus municipis i es mostren favorables a la reforma de la llei de centres recreatius i turístics

Albert Solé
1 min
Josep Poblet, alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona

BarcelonaEls alcaldes de Vila-seca i Salou, on està previst construir el macroprojecte de BCN World, l'han avalat al Parlament en el primer dia de compareixences.

Per Josep Poblet, de Vila-seca, "El paràmetre complementari per atreure turisme asiàtic –la reforma de l'impost del joc– no ens hauria de distreure més del compte, i sí l'urbanisme, que sigui sostenible". Per això ha afegit: "Val més el 10% d'alguna cosa que el 55% de res".

"Si volem passar de destí turístic europeu a turisme mundial hem de diversificar l'oferta. És un món competitiu i cal adaptar-se contínuament", ha assegurat Poblet.

Per la seva banda, Pere Granados, alcalde de Salou, ha dit: "Nosaltres hem de competir amb tot el món, amb totes les destinacions mundials, i això requereix que siguem el millor producte i que donem serveis que tinguin els altres".

"No hi ha una altra manera de crear llocs de treball si no és amb inversió, i les administracions hi hem de col·laborar, perquè nosaltres no creem llocs de treball", ha comentat Granados.

L'alcalde de Vila-seca també ha assegurat que les obres podrien començar avui mateix: "No hi ha cap obstacle per començar les obres en qualsevol moment. Només falta la modificació del marc legal".

stats