Societat 12/08/2014

L'aparador de la Zona 11

Els grans locals de què disposa aquesta àrea de l'Eixample han afavorit que s'hi instal·lin molts espais de cotreball

Ara
1 min

BarcelonaLa Zona 11 té un patrimoni cultural i arquitectònic d'interès, especialment per l'atractiu modernista de l'arquitectura d'habitatges.

En aquesta zona, que vol establir una certa similitud amb els districtes creatius que hi ha a altres ciutats, han coincidit projectes vinculats amb el coneixement, les noves tecnologies i les arts.

L'objectiu de visualitzar l'activitat que té lloc a l'interior dels locals ja ha tingut algunes experiències com la Fira Mini Maker. Ara estan preparant una pàgina web on agruparan totes les activitats que organitzin i els donaran un caràcter unitari.

A partir de la tardor també es volen fer rutes històriques pel barri. A curt termini, també volen impulsar activitats comunes.

D'altra banda, aquesta iniciativa pretén dinamitzar la vida social i associativa del barri. Per això donen molta importància a totes les activitats que es puguin organitzar al carrer i que serveixin per establir vincles amb la comunitat.

Entre les empreses i entitats que formen part del projecte hi ha MOB Makers of Barcelona, LabCop, l'escola d'arts escèniques Eòlia, el centre audiovisual ITES i l'escola de negocis ESERP.

stats