Societat 31/12/2018

En llibertat amb càrrecs la conductora beguda que va envestir tres motoristes a la N-II

El jutjat li ha suspès el permís de conduir i li ha retirat el passaport

Acn / Ara
1 min
El cotxe accidentat, en primer terme, amb les motos al fons, a tocar del voral de la N-II

BarcelonaEl jutjat de guàrdia de Girona ha decidit aquest dilluns deixar en llibertat provisional amb càrrecs pels delictes de lesions imprudents i un delicte contra la seguretat del trànsit la conductora del cotxe que va envestir diumenge passat tres motoristes a la N-II, a Vilademuls (Pla de l'Estany). Dues de les víctimes de l'accident van perdre una cama, i la conductora, que té 22 anys i és veïna de Lloret de Mar (Selva), s'enfronta a un judici per un delicte de lesions imprudents i un altre contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. El jutjat li ha suspès el permís de conduir, li ha retirat el passaport i li ha prohibit sortir a l'estranger.

Segons la policia, l'accident va passar pels volts de les nou del matí en el quilòmetre 732 de la Nacional II, un tram en obres. La noia, que va sortir il·lesa de l'accident, va envair el carril contrari amb el seu cotxe, per on circulava un grup de cinc motos, i va xocar amb tres dels motoristes. Arran de l'impacte, un dels motoristes va ser traslladat amb helicòpter a l'Hospital Trias i Pujol de Badalona i els altres dos a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Dues de les víctimes van perdre una cama.

Els Mossos van fer-li a la dona la prova d'alcoholèmia, que va donar una taxa punible penalment: 0,38 mg/l d'alcohol. El màxim permès, en aquest cas, és de 0,25 mg/l. La conductora ha passat la nit detinguda a comissaria, i aquest dilluns, cap a dos quarts d'onze del matí, ha passat a disposició judicial.

stats