Societat 27/10/2014

Llibertat provisional per al detingut per la mort d'un suposat atracador al Papiol

L'autor és un guàrdia civil jubilat que va disparar després de veure's encanonat per dos homes que li volien robar les joies que anava a vendre en un prostíbul. El cos de la víctima va ser trobat al terme municipal de Molins de Rei

Acn
1 min

Sant Feliu de LlobregatEl jutge d'instrucció número 6 de Sant Feliu de Llobregat ha decretat aquest dilluns llibertat provisional per al detingut que divendres passat va disparar a un suposat atracador que va acabar morint a Molins de Rei. L'home, imputat per un homicidi dolós, haurà de comparèixer cada quinze dies al jutjat i haurà de lliurar totes les armes que tingui.

La seqüència dels fets és força llarga. Divendres al vespre, dos homes (un d'ells va acabar sent la víctima mortal, colombià de 21 anys) van anar al prostíbul Inferno del Papiol. Allà van intentar atracar un home, que era un guàrdia civil jubilat a la reserva, que anava armat i que suposadament anava a vendre joies a les noies que treballaven al club. En sentir-se amenaçat per les armes de foc, l'home hauria encanonat els dos lladres i hauria disparat almenys un tret. Tots dos van fugir en moto.

Posteriorment, cap a les 9 de la nit, els Mossos van rebre un avís sobre la presència d'un home en xandall mort –possiblement un dels lladres– al polígon industrial El Pla de Molins de Rei, ben a prop dels fets inicials. S'investiga si va caure mort allà mateix o bé el va traslladar el seu company.

Fonts policials han explicat a l'ACN que els investigadors treballen amb la hipòtesi que els assaltants del Papiol no són els mateixos que hores abans van atracar una botiga d'animals de Molins amb una pistola elèctrica, tot i que en un principi la policia havia relacionat els dos fets.

stats