Societat 08/12/2014

L'A2 a Abrera concentra les últimes retencions de trànsit de l'operació tornada del Pont

Durant el dia, la C-16, la C-17, la C-14 i l'accés al Túnel del Cadí han patit les cues principal per tornar a l'àrea metropolitana

Ara
1 min
Retenció a les carreteres / ARA

BarcelonaLes últimes retencions de l'operació tornada se centren a l'A2 a l'alçada d'Abrera, per culpa d'un accident a Collbató a mitja tarda, però durant el dia s'han concentrat a les vies d'accés al Pirineu, en sentit Barcelona.

A la C-16 s'han produït fins a 13 quilòmetres de retenció entre Guardiola de Berguedà i Cercs, mentre que hi ha hagut 10 quilòmetres de congestió a la C-14, a Organyà. A la C-17 s'han acumulat fins a 8 quilòmetres de circulació amb aturades entre Campdevànol i Ripoll.

Una altra via amb complicacions en aquesta operació tornada del pont de desembre és l'AP-7, on hi hagut 7 quilòmetres de circulació lenta i aturades a l'enllaç amb la C-33 a Montmeló per l'incendi d'un vehicle.

El Servei Català de Trànsit ha demanat que s'extremi al màxim la prudència en la conducció. S'han desplegat més de 1.700 agents dels Mossos d'Esquadra durant aquest cap de setmana llarg de la Puríssima.

stats