Societat 02/07/2014

Polèmica i confusió a Mallorca per un vídeo de fel·lacions en una discoteca

La coalició MÉS reclama al Govern que ho investigui i que es "clausurin i sancionin aquesta mena d'activitats"

2 min
Un altre mort a Magaluf després    de caure del balcó d'un segon pis

Un vídeo amb una dona fent fel·lacions en públic enmig d'una discoteca que circula via WhatsApp a Mallorca ha causat polèmica a l'illa aquest dimecres, arran de les notícies de dos mitjans de comunicació, i ha dut la coalició MÉS a reclamar al Govern Balear que investigui l'assumpte i, si és el cas, actuï per "clausurar i sancionar aquesta mena d'activitats". Segons el digital MallorcaDiario.com, el vídeo correspon a un concurs de fel·lacions que fan alguns locals entre les seves clientes i que es premia amb barra lliure. Amb tot, un altre diari, el 'Diario de Mallorca', ha publicat una notícia diferent avui mateix en què parla "d'excursions etíliques amb final feliç" programades per un local concret.

La coalició MÉS, que ha reaccionat a la primera informació que ha circulat, ha demanat al Govern que verifiqui si alguns locals de Mallorca fan concursos de fel·lacions –una pràctica que MallorcaDiario.com diu que s'anomena "mamading"–. MÉS considera que aquesta mena de concursos, "a més de ser il·legals, no tenen res a veure amb un turisme de qualitat i sí amb una manera absolutament irresponsable i poc salubre d'entendre i gaudir de l'oci i que, a més, degrada especialment les dones". Segons el diari digital alguns locals proposen a les dones que hi van que facin el màxim nombre de fel·lacions possibles als clients del local en un període de temps determinat i la guanyadora pot beure de franc mentre li durin les vacances.

El 'Diario de Mallorca', sense fer referència a la notícia de MallorcaDiario.com, assegura que circula per WhatsApp un vídeo d'una dona fent fel·lacions en públic però que és d'una sortida de 'pub crawling', rutes guiades per bars perquè els que hi participen beguin i facin jocs etílics. Aquesta mena de rutes fa temps que es fan en alguns locals de les zones de festa per a estrangers que hi ha a l'illa, però segons el diari aquest cop "la novetat" és que es promocionen prometent una fel·lació al final del recorregut.

La zona de Magaluf, on teòricament s'ha enregistrat el vídeo, és una de les àrees de Mallorca dedicades, sobretot, al turisme barat i de tot inclòs, plena de locals i discoteques encarats als visitants que cerquen alcohol, platja i sexe. Normalment és visitada per turistes britànics i, tal com passa a la Platja de Palma amb els visitants alemanys, sovint s'hi originen polèmiques a causa de les festes amb grans quantitats d'alcohol, els morts i ferits a causa del 'balconing', la prostitució i la mena d'oci que s'hi ven.

stats