Societat 20/01/2015

El secretari general d'Agents de la Policia Local: "Una investigació interna no serveix per a res. Fins i tot em fa gràcia"

Marcos González afirma a 'El matí de Catalunya Ràdio' que creu que no es va actuar "irregularment" el 4-F

Ara
1 min
Marcos Gonzalez, durant l'entrevista / @maticatradio

Barcelona"Crec que no vam actuar irregularment; si hi ha proves, que es reobri el cas". Així s'ha pronunciat el secretari general del Sindicat d'Agents de Policia Local, Marcos González, aquest dimarts a 'El matí de Catalunya Ràdio' sobre el 'cas 4-F', arran de l'emissió del documental 'Ciutat morta' dissabte al canal 33. González –visiblement exaltat– ha expressat que una investigació interna per part de l'Ajuntament de Barcelona "no serveix per a res". "Fins i tot em fa gràcia", ha afegit, i ha defensat que si s'ha d'investigar, que "ho faci la justícia".

"Si hi ha un testimoni que pugui canviar el cas, ha de presentar-se a la Fiscalia. Ara estem en campanya política i val tot, fins i tot desprestigiar la Guàrdia Urbana", ha lamentat. Pel que fa a l'informe que va fer l'exalcalde de Barcelona Joan Clos sobre el llançament d'un test, el secretari general del sindicat policial ha afirmat que no el van veure mai.

Durant l'entrevista, González ha lamentat la imatge que es mostra a 'Ciutat morta' de la Guàrdia Urbana i ha reivindicat que no són "uns brètols amb placa i pistola". A més, ha expressat que no s'ha de generalitzar. "És com si dic que tots els advocats són uns vividors", ha apuntat.

stats