SOCIETAT
Societat 24/08/2013

Una noia menor d'edat mor atropellada per un tren a Ascó

La jove havia entrat a les vies del tren amb un grup de persones, malgrat que s'hi havia limitat el pas

Acn
1 min

AscóUna noia de 16 anys ha mort aquesta matinada atropellada per un tren a Ascó, a la Ribera d'Ebre, a pocs metres de l'estació de ferrocarril del municipi. La jove, juntament amb un grup de persones, hauria entrat a les vies des de la plaça de l'Estació on s'estava celebrant una actuació musical, dins els actes de la festa major d'Ascó, tot i que l'accés a les vies havia estat acordonat i senyalitzat per limitar-ne el pas. La noia ha estat sorpresa pel pas d'un dels combois, mentre que la resta del grup ha pogut sortir a temps de les vies.

Dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets, tot i que ja no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima, que ha mort a l'acte. El personal sanitari ha hagut d'atendre diversos testimonis de l'atropellament per atacs d'ansietat, incloent-hi el maquinista que conduïa el tren.

L'Ajuntament d'Ascó ha suspès tots els actes de festa major d'aquest dissabte i ha decretat un dia de dol oficial, i aquesta tarda se celebrarà una missa de condol en record de la jove. A conseqüència de l'atropellament, la circulació de la línia R15 entre Flix i Móra la Nova ha quedat interrompuda fins a les nou del matí d'aquest dissabte, quan s'ha pogut restablir el pas dels combois. Els passatgers afectats d'aquesta línia han estat traslladats per carretera.

stats