Publicitat
Publicitat

A l'espera de les pluges de demà

Avui els núvols deixaran poca pluja, en general. Els ruixats més importants cauran al País Valencià. Demà, en canvi, haurem de tenir el paraigua ben a la vora a gairebé totes les comarques

Avui el sol serà car de veure. Els núvols que a hores d'ara cobreixen el cel arreu ens acompanyaran durant tota la jornada, però no caldrà patir pels actes que es facin a l'aire lliure en motiu de La Marató. En general seran alts i mitjans, de manera que, com ahir, podrem tenir algunes estones de ressol. Tot i això, al llarg de la tarda aniran arribant núvols més compactes per ponent i pel sud. De fet, ja a partir de migdia s'esperen algunes pluges al País Valencià que aniran avançant cap al nord amb el pas de les hores. Serà de cara al vespre quan els ruixats podran afectar les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i també les Pitiüses. Paral·lelament, al Pirineu lleidatà es poden escapar quatre gotes durant la segona meitat del dia, amb una cota de neu força alta que voltarà els 1.800 metres.

Malgrat que les temperatures mínimes s'han registrat a primeres hores de la matinada i han estat entre 2 i 4 graus més altes que les d'ahir, al migdia l'ambient serà fresc a la major part de les comarques. Els núvols faran que als termòmetres els costi remuntar.

Demà començarem la setmana amb el cel força ennuvolat i amb pluges. Ja de matinada plourà a la costa, al prelitoral i al sud. Al llarg del matí les precipitacions també podran afectar l'interior, tot i que a aquesta zona seran més febles i disperses. Al Pirineu cauran plugims intermitents, que seran en forma de neu per sobre dels 1.600 metres i baixaran la cota de neu fins als 1.300 metres passat el migdia. De cara a la tarda les pluges s'aniran enretirant cap a l'est i seran cada vegada més aïllades. Els vents de tramuntana i de mestral començaran a bufar moderats a últimes hores i trencaran els núvols ràpidament pels dos extrems del país. Els ruixats també seran presents al País Valencià i a les Illes Balears, tot i que a partir de migdia aniran desapareixent.

De cara a dimarts el temps millorarà i les temperatures al migdia seran cada dia més altes, tot i que les nits es mantindran ben fredes, sobretot a les valls i a les fondalades de l'interior.

A http://ara.cat/meteo hi trobaràs la previsió per al teu municipi.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT