Publicitat
Publicitat

La T-Trimestre tindrà fins a un 80% de descompte per als aturats que menys cobrin

La targeta de transport trimestral passarà de costar 135 euros a costar-ne 27,75 i descomptes similars s'aplicaran a Tarragona, Lleida i Girona amb la T-Mes

L'última modificació en el sistema tarifari de transports del 2012 entrarà en vigor el 12 de març i tindrà a veure amb aspectes encara no aclarits des del desembre passat en relació al descompte de la T-Trimestre per als aturats a Barcelona i a la T-Mes per a la resta de Catalunya i només a la zona 1 en tots els casos. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha anunciat aquest divendres que els aturats que cobrin el salari mínim interprofessional o fins i tot estiguin per sota dels 641 euros estipulats només hauran de pagar un 20% de la targeta, que es podrà adquirir a les oficines d'ocupació. El Govern preveu que gairebé 200.000 persones puguin beneficiar-se d'aquests descomptes, que faran que per exemple a Barcelona la T-Trimestre passi de 135 a 27,75 euros per a aquest col·lectiu. 

En el cas de Girona, la bonificació serà del 78% i la T-Mes tindrà un cost de 9,90 i no de 45,30 euros. A Lleida, el preu serà de 8,90 per a cada T-Mes després d'aplicar una bonificació del 77% sobre el cost de 38,50 que té habitualment. I a Tarragona l'estalvi serà del 76% sobre els 44,85 euros que val la T-Mes, fet que suposa que passi a costar 10,75 per als aturats. En el cas de Lleida, Girona i Tarragona es podran recarregar fins a dues targetes en cada tramitació.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT