Societat
Societat 25/11/2012

Mor un home de 46 anys en un accident entre dos cotxes a la C-55 a Súria

El conductor d'un dels turismes va donar positiu en la prova d'alcoholèmia

Acn / Ara
1 min

SúriaUn home de 46 anys i veí de Solsona, Juan Manuel N. M., va morir dissabte a la nit en un accident de trànsit entre dos cotxes a la C-55 a Súria (Bages). Per causes que encara s'investiguen, un turisme que circulava en sentit Manresa va quedar travessat al mig de la calçada i un altre automòbil que transitava en direcció contrària va envestir-lo. Com a conseqüència de la topada, el passatger davanter del primer vehicle, va morir. El que conduïa va donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Els fets van passar a les 22:50 h al punt quilomètric 44, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el conductor d'aquest mateix turisme, que va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital de Manresa, va donar una taxa d'alcoholèmia positiva de 0,66 mg/l. En conseqüència, va ser imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit amb el resultat d'una persona morta.La C-55 va estar totalment restringida al trànsit fins a les 23.30 h, quan es va poder obrir un carril i regular el trànsit mitjançant pas alternatiu. La situació viària va quedar normalitzada cap a les 00.45 h.

Precisament ahir dissabte, 250 persones van tallar la carretera C-55 durant mitja hora per homenatjar les 76 víctimes d'accidents que hi han perdut la vida en els últims deu anys. Els manifestants van recordar que encara hi ha "una sèrie de reivindicacions pendents de priorització d'obres públiques" i van demanar que es facin en aquesta carretera "per tal de rebaixar-ne l'índex de sinistralitat".

stats