SOCIETAT
Societat 04/04/2012

Mor el conductor d'una furgoneta en xocar amb un camió en el punt negre de la N-II a Sils

És un dels trams pendents de ser desdoblats. Els pressupostos de l'Estat per al 2012 destinen 16 milions d'euros a l'obra però deixen de banda la resta de trams de la futura A-2 al sud de Girona

Acn
1 min

BarcelonaEl conductor d'una furgoneta ha mort aquest dimecres en xocar contra un camió al pas de la carretera N-II per Sils (Selva), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre quan faltaven cinc minuts per tres quarts de tres de la tarda.

El sinistre ha passat a la rotonda on hi ha la sortida per anar cap a Vidreres, al costat de l'Hostal La Granota.

El punt de l'accident es troba en un dels trams en què la N-II està pendent de ser desdoblada. Les obres per fer-ho, però, van quedar aturades. Aquest dimecres es va saber que l'estat ha inclòs una partida de 15,93 milions d'euros per desdoblar aquest tram de la N-II de 6,7 quilòmetre entre Caldes de Malavella i Sils. Tot i això, per a la resta de trams de la futura A-2 al sud de Girona, les partides són gairebé testimonials.

Nou morts des que va començar l'any, més d'una dècada reivindicant des del territori el desdoblament de la carretera i només vuit quilòmetres enllestits. Aquesta és la radiografia de la N-II al seu pas per les comarques gironines. La via, que té quasi 100 quilòmetres pendents de convertir en doble carril, ha encapçalat les dades de sinistralitat de la demarcació de Girona aquest any.

stats