Mor d'una ganivetada després d'entrar a robar en una casa a Rubí amb una plantació de marihuana

Els Mossos també investiguen l'autor de l'apunyalament per un delicte de salut pública

E.F.
1 min
La barraca on s'ha produït l'intent de robatori amb un mort i un detingut i o els Mossos han trobat plantes de marihuana a l'urbanització de Sant Muç a Rubí

BarcelonaUn home va morir ahir a la nit a Rubí d'una ganivetada quan va entrar a robar en una casa a mig construir i la presumpta víctima del robatori el va apunyalar, segons han informat els Mossos. Els agents van trobar una plantació de marihuana al lloc dels fets i han detingut l'habitant de la casa per la seva implicació en la mort i també per un delicte contra la salut pública.

Els Mossos van rebre un avís a la mitjanit que hi havia una persona ferida durant la presumpta comissió d'un robatori violent en una casa a Rubí, a la zona de la urbanització de Sant Muç. Es tractava d'una barraca a mig construir, als baixos de la qual hi havia plantes de marihuana, segons van comprovar els agents. Tot i la intervenció del Servei d'Emergències Mèdiques no es va poder salvar la vida del ferit. La investigació dels fets continua oberta.

Es tracta de la tercera mort per arma blanca a Catalunya des de divendres, després que ahir un noi morís apunyalat a Gelida i divendres un home resultés mort a Terrassa. En aquest últim cas, els Mossos van detenir el presumpte autor.

La barraca on s'ha produït l'intent de robatori amb un mort i un detingut i o els Mossos han trobat plantes de marihuana a l'urbanització de Sant Muç a Rubí
stats