Successos
Societat 09/08/2021

Mor un presumpte lladre després que un guàrdia urbà de Barcelona el fes caure de la bicicleta

La víctima, de 32 anys, acabava de cometre un robatori, estava hospitalitzada des de dimarts i ha mort a causa d'un cop arran de la caiguda

ARA
1 min
Un vehicle de la Guardia Urbana a Barcelona en una imatge d'arxiu.

BarcelonaUn home de 32 anys ha mort pocs dies després que un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, fora de servei, el fes caure de la bicicleta quan acabava de cometre un presumpte furt. Segons ha avançat Tot Barcelona i han confirmat a l'ACN diverses fonts, els fets van passar dimarts a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), a prop de la Ciutat de la Justícia, després que la víctima prengués un objecte a una noia i fugís en bicicleta.

Un policia fora de servei que passava per allà el va fer caure a terra mentre evitava que fugís i, a causa del cop, va haver de ser hospitalitzat fins que finalment ha mort uns dies més tard. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació, mentre que la Guàrdia Urbana ha obert, paral·lelament, una informació reservada.

Segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona, la Guàrdia Urbana ha pres la decisió d'obrir la informació reservada un cop ha tingut constància que el ciclista ha mort i de moment no ha concretat si ha aplicat cap mesura a l’agent. Els fets van passar dimarts de la setmana passada a l’Hospitalet de Llobregat, a prop de la Ciutat de la Justícia, després que l’home que anava amb la bici prengués un objecte a una noia i fugís amb el vehicle. Un guàrdia urbà fora de servei que passava per allà va fer caure el presumpte lladre a terra mentre evitava que fugís.

stats