Societat 03/09/2018

El fill de la dona trobada morta a Sils confessa que la va matar ofegant-la

La policia va localitzar el cadàver dins la casa de la víctima embolicat en una bossa de plàstic

P.e.
1 min
La casa de Sils on els agents van trobar el cadàver divendres de la setmana passada

BarcelonaEl fill de la dona trobada morta divendres a Sils ha reconegut davant dels Mossos d'Esquadra que va matar la seva mare ofegant-la, segons han explicat a l'ACN fonts properes a la investigació. L'home ha declarat aquest dilluns davant la policia catalana assistit pel seu advocat, després d'haver estat detingut al migdia a Maçanet de la Selva, un municipi pròxim a Sils.

Es tracta d'un home de 43 anys, veí de Sils i de nacionalitat espanyola. La policia va trobar el cadàver dins la casa de la dona, ubicada a la urbanització Vallcanera de Sils. El cos, que era al garatge, estava embolicat amb una bossa de plàstic i tenia una corda al voltant del coll.

La investigació policial es va obrir el 21 d'agost, quan els Mossos van tenir constància de la desaparició de la dona, de 62 anys. 10 dies després, divendres passat, els agents van entrar a casa de la víctima. Durant l'escorcoll, la policia va localitzar el cadàver de la dona en avançat estat de descomposició. Segons algunes amigues d'ella, la dona podria haver estat desapareguda des del novembre de l'any passat, quan va deixar de respondre les trucades.

Des que els Mossos van trobar el cadàver buscaven el fill de la víctima, del qual no consten antecedents i feia dies que havia desaparegut. Els veïns van explicar que havien vist l'home unes setmanes enrere en alguns establiments de la zona. De moment no s'ha fet l'autòpsia del cadàver.

stats