Societat 12/06/2015

Els sis nous radars per trams a la N-II, l'AP-7 i la C-58 comencen a funcionar aquest cap de setmana

Per evitar la mala fama de recaptatoris, Trànsit posarà un senyal de trànsit més (dos en total) per avisar de la presència dels radars fixos a les carreteres

Albert Solé
1 min
Un camió passa per sota del pòrtic del radar en tram situat a la N-340, a l'alçada d'Amposta.

BarcelonaAquest cap de setmana comencen a funcionar els radars que s'havien anunciat en sis dels trams més conflictius de la xarxa viària catalana.

  • A la C-58 entre Sabadell i Badia del Vallès en sentit Barcelona, de 5,549 km de longitud. Disposa de dos punts de control intermedis als punts quilomètrics 13,5 i 12,2. El límit màxim de velocitat permès és 120 km/h.
  • A l'AP-7 entre Ulldecona i Amposta en sentit Tarragona, de 18,02 km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és 120 km/h.
  • A la N-II entre Fornells de la Selva i Quart, un en cada sentit de la marxa, de 4,950 km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és 100 km/h.
  • A la N-II en el terme municipal de Girona, un en cada sentit de la marxa, de 3 km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és de 80 km/h.

A final d'any entrarà en funcionament un altre radar per trams, el del carril bus-VAO de la C-58.

El Servei Català de Trànsit també ha anunciat que posarà un segon senyal de trànsit per avisar de la presència d'un radar fix en una carretera. Ara n'hi ha un 1 km abans del radar, i se'n posarà un segon a 2 km. L'objectiu és eliminar la imatge de recaptatoris que tenen.

stats