Societat 10/12/2013

Nit de circ al Moll de la Fusta

La gala dels Premis Zirkòlika 2013 tindrà lloc el dimarts 17 de desembre al Port Vell de Barcelona, i comptarà amb les actuacions dels més de 20 artistes premiats en l'anterior edició

Ara
1 min

BarcelonaLa Nit de circ de la Gala dels Premis Zirkòlika 2013 és un espectacle, una gala i una festa amb sopar inclòs. La quarta edició dels Premis de Circ de Catalunya se celebrarà el dimarts 17 de desembre a les 20h a la carpa del Circ Raluy, instal·lada al Moll de la Fusta del Port Vell de Barcelona.

La vetllada comptarà amb l'actuació d'una selecció dels millors artistes catalans que van estar premiats a la darrera edició i d'altres que actualment estan treballant fora, com el Duo Laos, Mercedes Martín García i Pablo Raffo, i Mr. Dyvinetz (Francisco Rojas) vinguts directament del diner show Palazzo de Berlín. L'espectacle està dirigit per Jordi Purtí, premiat com a millor director de circ de la darrera edició dels premis.

En total actuaran més de 20 artistes a la pista que combinaran les seves especialitats amb la música en directe. A més el públic assistent serà testimoni d'un repte de molt d'esforç: batre el record Guiness fent la bandera humana al màstil, un récord que actualment ostenta un xinès capaç d'estar-hi durant 1 minut i 6 segons sostinguts únicament amb la força dels seus braços.

Els premis

La Gala començarà amb el lliurament dels premis Zirkòlika, un reconeixement al treball artístic i a les millors propostes i artistes de circ coproduïts o sorgits del nostre país. Els premis Zirkòlika són el testimoni que serveix per difondre el gran treball que s'està fent en aquest gènere artístic a Catalunya.

stats