Societat 06/02/2012

Normalitat pràcticament total a les escoles catalanes després del temporal de fred

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, defensa el pla preventiu del Govern, que va suspendre classes divendres davant les previsions de neu i fred

Efe
1 min

BarcelonaLa consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha assegurat avui que la normalitat a les escoles catalanes és pràcticament total i que només en dos col·legis, a Tona (Osona) i la Vajol (Alt Empordà), s'han produït incidències a causa del temporal de fred que afecta Catalunya des de la setmana passada.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Rigau ha precisat que en un col·legi de Tona els docents han trobat que les canonades d'aigua s'havien congelat, mentre que a la Vajol la carretera està gelada i es feia perillós per als alumnes acudir al centre escolar de la població.

A la resta de Catalunya, la normalitat escolar és la tònica dominant, després que dijous passat s'optés per fer tornar més de 73.000 alumnes a casa davant el risc d'una intensa nevada a Barcelona ciutat, que finalment es va quedar a la comarca del Maresme i no va arribar a afectar la capital catalana.

Rigau ha considerat avui que es va actuar correctament en prendre aquesta decisió, i ha explicat que ella va acompanyar, en prendre-la, el conseller d'Interior, Felip Puig.

"Amb 1.300.000 escolars, la prevenció ha de ser enorme", ha argumentat avui la consellera d'Ensenyament.

stats