Societat 25/05/2018

Dos detinguts en un narcopís del Barri Gòtic

Aquest any la policia ha entrat en 27 pisos on es feia tràfic de dogues al Raval i en tres del Gòtic

Enric Borràs
1 min
Fotografia de l'operació dels Mossos d'Esquadra al carrer Ataulf

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han entrat aquest migdia en un pis on es traficava i es consumia droga al Barri Gòtic de Barcelona, segons ha comunicat la policia catalana. Es tracta d'un habitatge situat al número 15 del carrer Ataülf, on han detingut dues persones. Els agents també han confiscat dos grams d'heroïna, setze de cocaïna i 1.085 euros.

Encara que entre els veïns del Gòtic s'ha escampat la por que el problema dels narcopisos del Raval s'estengui al seu barri, fonts policials descarten completament aquesta possibilitat. L'estructura dels dos barris és molt diferent: al Raval hi ha molts més pisos buits que al Gòtic i alguns especialment descuidats.

Les xifres dels Mossos d'Esquadra avalen aquesta diferència entre els dos barris. Mentre que al Raval, només aquest any, la policia ha entrat en 27 narcopisos, al Gòtic per ara –i comptant-hi aquest últim– només ho ha fet en tres. Justament avui el govern municipal ha aprovat un pla de xoc per combatre els narcopisos encarat justament als mesos d'estiu.

stats