Societat 18/02/2012

Els organitzadors del Mobile World Congress asseguren que tenen un pla B per assegurar el transport si es manté la vaga de TMB

Directius de GSMA s'han reunit aquests dies amb els responsables de l'Ajuntament, el Govern, el ministeri d'Indústria i Fira de Barcelona i els han demanat que facin tot el possible per evitar la vaga

Ara
1 min
MOBILITAT AMENAÇADA 
 La convocatòria de vaga a TMB ha posat en alerta la mobilitat a Barcelona durant el Mobile World Congress.

BarcelonaEls organitzadors del Mobile World Congress asseguren que tenen un pla alternatiu per garantir el transport als expositors i assistents de la fira, en el cas que es mantingui la vaga prevista de treballadors de TMB. Així ho han assegurat en una carta que han enviat aquest divendres a tots els expositors que participaran en l'esdeveniment tecnològic, que se celebrarà a Barcelona a partir del pròxim 27 de febrer.

Segons indiquen a la nota, diversos directius de GSMA, l'empresa organitzadora del congrés, s'han reunit els últims dies amb responsables de l'Ajuntament, del Govern, del ministeri d'Indústria, de la Fira i dels diversos cossos policials per "aconsellar-los" que facin tot el possible per evitar que es faci la protesta. Les parts haurien assegurat que "les negociacions estan en marxa per tal de resoldre el conflicte".

En cas que no hi hagi acord, els responsables del congrés anunciaran un pla de contingència perquè tothom pugui arribar al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona ja va anunciar dijous que garanteix la celebració de la fira i que estudia mesures per fer front a la vaga de TMB.

stats