Societat 15/09/2016

Els pares de Pinell de Brai tornen a portar els nens a l'escola

Tot i que no tenen assegurat que les dues mestres de qui es queixaven no tornin, diuen que els infants no poden estar-se més a casa i accepten les garanties d'Ensenyament

Ara
1 min
L'escola del Pinell de Brai, durant el segon dia de classe

BarcelonaEls pares dels alumnes de l'escola Cèsar Martinell de Pinell de Brai (Terra Alta) han decidit tornar a portar els seus fills a classe. Dilluns, només 10 dels 55 infants matriculats van anar al centre. Les famílies estan descontentes amb dues mestres que havien acabat per agafar la baixa arran del conflicte obert i demanen a Ensenyament que les professores que les han substituït es quedin fins a finals de curs.

L'Associació de Mares i Pares es va reunir ahir a la nit. Una de les membres ha explicat a l'ARA que tot i que no tenen assegurat que les mestres no tornin al centre quan se'ls acabi la baixa, han decidit tornar a portar els nens a classe "perquè no poden estar-se més a casa".

Segons l'Ampa, el departament d'Ensenyament ha mostrat "bona voluntat" per solucionar la situació i per això han acceptat "les garanties" que els han donat. Diuen que han aconseguit el seu objectiu d'apartar les mestres del centre, ni que sigui provisionalment, i esperen que després del conflicte les dues professores prenguin la iniciativa de no tornar quan se'ls acabi la baixa.

Tot i així les famílies asseguren que estaran pendents del tema i que continuaran "vetllant" perquè la situació es mantingui. Si les professores es reincorporessin, no descarten noves accions.

stats