SOCIETAT
Societat 02/04/2012

Pedrosa demana disculpes després de ser detingut en una presumpta trama de compra d'exàmens

"D'aquest error n'he tret una lliçó i desitjo deixar enrere ara mateix aquesta qüestió i centrar-me en una temporada a la qual faig front amb la màxima motivació i il·lusió", ha explicat

Efe
1 min

BarcelonaEl pilot català Dani Pedrosa, que va ser arrestat junt amb altres implicats en un suposat frau per obtenir el títol de patró de iot a València el passat cap de setmana, ha admès que "ha comès un error", per la qual cosa ha demanat "disculpes públicament" als seus seguidors i a tots els que confien en ell.

En un comunicat remès a Efe, Pedrosa ha explicat que ha comès un error "seguint un mal consell" i assegura que els errors "es poden ignorar o es pot aprendre d'ells" i que personalment ell n'ha après.

"Ara vull mirar cap endavant. Sóc pilot de motos, aquest cap de setmana arrenca el Mundial a Qatar, i vull centrar-me, únicament i exclusivament, en la carrera de diumenge", ha assegurat Pedrosa, de 26 anys, dues vegades campió del món de 250 cc i una de 125.

"D'aquest error n'he tret una lliçó i desitjo deixar enrere ara mateix aquesta qüestió i centrar-me en una temporada a la qual faig front amb la màxima motivació i il·lusió", ha explicat.

La delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, ha informat que dels 21 detinguts, quatre formaven part de l'organització i es trobaven fora de l'aula donant les respostes de l'examen, set estaven suplantant la identitat d'una altra persona i deu estaven fent la prova amb un auricular a través del qual rebien la informació.

stats