Societat 14/02/2013

Piqué i Casillas, criticats per saltar-se el reglament de trànsit

El jugador del Barça porta el seu fill al cotxe sense la cadira reglamentària. El del Madrid va conduir amb el braç enguixat. Les associacions de víctimes d'accidents demanen explicacions i consideren "irresponsable" l'actitud dels jugadors

Agències
1 min
Piqué i Shakira, al cotxe / TWITTER

BarcelonaDiumenge passat els mitjans van recollir una imatge de Shakira, amb el seu fill en braços, al Camp Nou. Era la primera visita al camp del nadó, a qui el seu pare, Gerard Piqué, va dedicar un gol. Després del partit la parella va abandonar el camp en un automòbil que conduïa Shakira, amb Piqué al seu costat. El jugador duia el nen en una motxilla davant del pit, i no en la cadira reglamentària. La infracció ha causat malestar entre les associacions de víctimes d'accidents.

Aesleme, l'Associació de prevenció i de víctimes d'accidents, ha estat qui ha fet pública la infracció. En una nota, l'associació afirma voler "manifestar el nostre rebuig i fer arribar la nostra reprovació a Gerard Piqué, que porta el seu fill acabat de néixer a coll. Ens sembla absolutament irresponsable la seva actitud, tant com pare com a personatge públic".

Casillas, enguixat

També l'Associació Estatal de Víctimes d'Accidents (DIA) ha exigit aquest dijous explicacions al defensa del Barcelona per anar amb el seu fill acabat de néixer als braços. En un comunicat, l'associació lamenta el comportament del futbolista, ja que, apunta, influeix en el comportament de molts joves. DIA, que també ha reprovat l'actitud d'Iker Casillas, que va conduir amb el braç enguixat, adduint que els futbolistes "han de cuidar molt més la seva actitud davant les càmeres, especialment quan van al volant i quan aquestes accions són, sens dubte, sancionables". L'associació es pregunta quina imatge reben els joves si veuen que aquests jugadors "han estat enxampats conduint de manera inadequada i que a sobre no reben les corresponents sancions".

stats