Societat 27/04/2017

La pluja i dos accidents provoquen cues de més de 10 quilòmetres als accessos de Barcelona

Les dues vies més afectades són les dues rondes. L'AP-7 a l'altura de Barberà del Vallès i la C-58 a Badia del Vallès també registren retencions importants

Ara
1 min
Retencions a la Ronda de Dalt de Barcelona a causa de la pluja i de diversos accidents

BarcelonaLa pluja i dos accidents dificulten el trànsit als accessos de Barcelona aquest matí de dijous. Una de les vies més afectades és la ronda Litoral, que acumula fins a 10 quilòmetres de retencions al nus de la Trinitat. A la ronda de Dalt es registren 12 quilòmetres de cues al nus del Llobregat. La Gran Via també acumula 7 quilòmetres de retencions.

Per altra banda, un camió que s'ha accidentat aquesta matinada, al voltant de les 5.10 hores, a l'altura de Cerdanyola del Vallès en sentit sud, ha intensificat les retencions habituals de l'AP-7. El vehicle de gran tonatge ha sortit de la via al punt quilomètric 8 per causes que es desconeixen i, en xocar, ha vessat al lateral de la calçada uns 1.000 litres de gasoil que transportava en un dels dos dipòsits del vehicle. Arran d'aquest accident ha quedat tallada la B-30 i s'han desviat els vehicles per la sortida de Bellaterra. Tot plegat provoca retencions de més de 17 quilòmetres entre Montornès i Barberà del Vallès en sentit sud.

Un altre accident a la C-58 provoca cues de fins a 11 quilòmetres a la C-58, a l'altura de Badia del Vallès.

Informació en directe de l'estat de les carreteres catalanes

stats