Societat 17/04/2013

La policia assegura que un home va matar un empleat de banca "perquè era un fill de puta"

L'acusat nega en el judici haver confessat la seva culpabilitat a la policia i es defensa afirmant que a l'hora del crim estava "consumint droga"

Acn/efe
1 min

GironaEl va assassinar "perquè s'ho mereixia, perquè era un fill de puta". Això va confessar l'acusat d'haver matat un empleat de banca el setembre del 2009 a Roses, a l'Alt Empordà, segons els Mossos d'Esquadra. Els agents de la policia que van investigar el cas ho han declarat aquest dimecres durant la tercera jornada del judici. Seguint aquest relat, l'acusat hauria admès en ser detingut que la víctima, exmarit de la seva actual dona, els havia fet "molt de mal amb el tema de la hipoteca".

No obstant això, l'acusat va negar aquest dimarts haver confessat això. És més, assegura que durant el crim ell estava "consumint droga" i, després, "tallant llenya". L'actual parella de l'acusat –i exdona de l'home assassinat– assegura que "no té el més mínim dubte" de la innocència de l'acusat, perquè va ser tota l'estona al llit mentre ella feinejava al jardí i "si hagués marxat ho hauria sentit".

Els Mossos d'Esquadra asseguren que la víctima i l'acusat tenien una relació "molt dolenta" i que diversos testimonis afirmaven que l'acusat havia insultat i amenaçat la víctima diverses vegades. Suposadament, la víctima volia executar la hipoteca de l'acusat per impagament de quotes. La policia diu que l'home va confessar "voluntàriament" el crim perquè "ja estava cansat de la situació".

En la jornada d'avui també ha declarat un manobre que vivia a prop de la casa de l'acusat i que ha assegurat que el dia del crim el va veure sortir en moto cap a les set del matí i tornar cap a les vuit.

stats