SOCIETAT
Societat 03/08/2012

La prealerta de l'Infocat continua activada en 16 comarques catalanes per l'alt risc d'incendi

Bufarà vent de component sud fluix amb cops moderats arreu, i a les Terres de l'Ebre i l'Alt Empordà pot entrar la tramuntana al final del dia

Acn
1 min

BarcelonaProtecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta el pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya Infocat aquest divendres al matí fins a la mitjanit en 16 comarques catalanes, sobretot a l'interior del país.

El risc d'incendi forestal es manté alt, en una situació similar a la d'aquest dijous. Les comarques afectades són l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, el Pla de l'Estany, la Selva, la Segarra, les Garrigues, la Conca de Barberà, el Priorat, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Pel que fa al vent, llarg del matí s'imposarà el component sud fluix amb cops moderats arreu, amb predomini del xaloc al Litoral durant la tarda, on també hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable. Independentment, fins a migdia i altre cop al final de la jornada, bufarà la tramuntana a l'Alt Empordà entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

stats