LA RIFA DE NADAL

Calafell n'ha repartit una sèrie, que suposa 50.000 euros

El 75869, el premi més matiner del sorteig del 2010

El premi més matiner, un cinquè, es va vendre a Calafell. Barcelona i Girona també han pessigat un altre cinquè premi, el segon de la jornada

Calafell ha esgarrapat el primer premi cantat per les nenes del Col·legi San Ildefonso. Pocs minuts després de dos quarts de deu del matí, el 75869 s'ha convertit en un dels cinquens premis del sorteig de Nadal. Guardonat amb 250 euros per euro jugat, el número s'ha venut, entre d'altres localitats, a Calafell. L'ha repartit l'administració número 3 d'aquesta localitat del Baix Penedès, que només en tenia una sèrie (50.000 euros).

Catalunya també ha pessigat un altre cinquè premi, el segon de la jornada (73684), cantat a tres quarts de deu del matí. Ha anat a parar a l'administració 21 del carrer Aribau de Barcelona, on només se n'ha repartit una sèrie, i també a l'administració número 5 de Girona. Aquest número també s'ha venut a Madrid, Lorca (Múrcia), Aldaia (País Valencià) i Arzua (Galícia). A Girona, la propietària de l'administració, Maria Teresa Pous, ha brindat amb cava amb els periodistes perquè cap afortunat s'ha apropat a l'establiment. Pous mai havia repartit milions pel sorteig de Nadal.

El tercer premi de la rifa de Nadal 2010 també ha estat un cinquè (77992). En aquesta ocasió, cap administració catalana n'havia venut dècims. El premi ha viatjat, entre d'altres indrets, a la demarcació de Castelló. A Palma de Mallorca hi va caure un altre cinquè, el 69.069.

L'altre cinquè no ha tocat a Catalunya. És el número 34.141, que ha sortit quan faltaven pocs minuts per les onze i s'ha venut íntegrament a Madrid.


Més continguts de