Societat 11/01/2016

Presó sense fiança per a un dels detinguts arran del tiroteig en un pis de Terrassa

Els altres dos acusats es troben en llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer cada 15 dies

Ara
1 min
El carrer Nàpols del barri de Roc Blanc va estar ocupat tota la tarda pels Mossos d’Esquadra.

BarcelonaPresó provisional comunicada i sense fiança per a un dels tres detinguts arran del tiroteig en un pis de Terrassa. L'incident, ara fa sis dies, va suposar la mort de dos homes i va acabar amb la detenció de tres persones més que eren al pis en el moment de l'atac, tot i que en un primer moment es van escapar pel balcó. Els Mossos d'Esquadra investigaven des de llavors el grau d'implicació d'aquestes tres persones en el crim.

Tot i que el cas segueix sota secret de sumari al jutjat de Terrassa, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha comunicat aquest dilluns que, després de prendre declaració als detinguts, imputa a tots tres dos delictes d'assassinat. Un d'ells es troba en presó provisional, comunicada i sense fiança, mentre que els altres dos estan en llibertat provisional, amb l'obligació de comparèixer cada 15 dies i la prohibició de sortir del territori nacional.

Les víctimes són de Geòrgia i vivien en un pis freqüentat per "força gent diferent", segons el testimoni d'uns veïns que viuen just al costat, que també van explicar que els que hi vivien tenien un cotxe d'alta gamma i que sovint organitzaven festes fins a la matinada. Això, afegit al fet que recordaven una batuda policial a la tardor del 2014, els feia pensar que potser s’hi traficava amb substàncies il·legals o algun tipus d’objecte relacionat amb el mercat negre.

stats