Societat 27/06/2018

Presó provisional per al detingut per haver matat un home a Cambrils durant una baralla

La víctima va morir apunyalada al barri marítim de Cambrils fa una setmana

Ara
1 min
Una gorra de Mossos d'Esquadra dins d'un cotxe patrulla / PERE VIRGILI

BarcelonaUn jutge de Reus ha enviat provisionalment a la presó l'únic detingut per la mort d'un home fa una setmana al barri marítim de Cambrils. La víctima va rebre una ganivetada durant una baralla al carrer. De moment, el jutjat número 3 de Reus, que és el que s'ha fet càrrec de la investigació, encara ha de determinar si es tracta d'un homicidi o d'un assassinat.

Segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el detingut –de 56 anys i veí del municipi– ha comparegut davant del jutjat aquest dimecres. El magistrat que porta el cas ha dictat l'ordre de presó, sense establir cap fiança.

Els fets es remunten al 20 de juny. Cap a les sis de la tarda, una trucada al telèfon d'emergències 112 alertava d'una baralla en un carrer del barri marítim de Cambrils. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, es van trobar l'home inconscient a terra amb una ferida d'arma blanca. El Servei d'Emergències Mèdiques va intentar reanimar-lo però finalment va acabar morint. Dilluns els agents van detenir l'acusat per la seva presumpta relació amb l'apunyalament mortal.

stats