Societat 07/07/2019

Presó per a dos dels detinguts per la violació en grup a Mallorca

Els altres dos arrestats han quedat en llibertat provisional

Ara Balears
1 min
Imatge d'un dels detinguts entrant als jutjats.

PalmaPresó provisional sense fiança per a dos dels quatre homes alemanys detinguts per la seva implicació en la violació en grup en un hotel de Cala Rajada de Mallorca, després d'haver declarat dissabte al vespre als jutjats de Palma. Els altres dos arrestats han quedat en llibertat provisional.

Tres dels sospitosos van ser detinguts dijous, a l'aeroport de Palma, poc després que la víctima, de 18 anys, hagués denunciat els fets. Després que la Guàrdia Civil els interrogués, divendres es va detenir una quarta persona. Es tracta del germà d'un dels principals sospitosos.

La víctima va narrar els fets dissabte al matí als jutjats. Més tard, va ser examinada de nou per un especialista forense. Un metge la va visitar el mateix dia dels fets i va acreditar que les lesions eren compatibles amb l'agressió sexual: cops al coll, als braços i als canells i danys a la zona genital. Tot i les evidències, els acusats van mantenir davant la jutge que no van violar la víctima, sinó que hi van tenir sexe consentit.

Segons el 'Diario de Mallorca', els investigadors sostenen que un dels homes va immobilitzar pels braços la víctima mentre un altre la violava. D'aquesta manera, són dos els principals acusats, tot i que se sospita que els dos que han quedat en llibertat provisional haurien pogut encobrir els fets. Tres d'ells van ser detinguts dijous a l'aeroport de Palma per l'agressió sexual, juntament amb un quart home que va quedar en llibertat perquè se'n va descartar la implicació.

stats