Societat 04/10/2020

Presó per a quatre dels detinguts per la violació en grup d'una menor a l'Olleria

En total hi ha sis detinguts, però s'investiga la participació de fins a una vintena de persones

Ara
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil traslladant un dels detinguts per la violació en grup d'una menor a l'Olleria

BarcelonaVa ser una agressió sexual. El jutge d'Ontinyent (Vall d'Albaida) que investiga la violació en grup d'una menor de 14 anys a l'Olleria (Vall d'Albaida) ha ordenat en les últimes hores l'ingrés provisional a presó de quatre dels sis detinguts per l'atac a la menor, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV).

La investigació del magistrat, però, no es limita únicament al delicte d'agressió sexual, sinó que també inclou el d'abús sexual i el d'omissió del deure d'impedir delictes. A mesura que avanci la instrucció del cas s'anirà definint la conducta que s'atribueix a cadascun dels arrestats.

Un antre dels arrestats per la violació en grup d'una menor a l'Olleria, entrant als jutjats d'Ontinyent

Entre els detinguts hi ha un menor d'edat, que ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que el sisè arrestat -major d'edat- va quedar en llibertat després de declarar davant de la Guàrdia Civil. Més enllà dels sis arrestats, el cos armat té en el punt de mira una quinzena de persones més per la seva presumpta relació amb l'atac sexual, algunes de les quals també han declarat en seu policial.

Investiguen si la van drogar

La Guàrdia Civil investiga si els detinguts haurien drogat la víctima en el transcurs d'una festa als afores de l'Olleria, una localitat d'uns 8.000 habitants, després de la qual s'hauria produït l'agressió sexual en grup. Aquest dissabte desenes de persones es van concentrar a les portes dels jutjats d'Ontinyent, on van ser traslladats els detinguts perquè declaressin davant del jutge del cas.

stats