SOCIETAT
Societat 22/10/2011

Protecció Civil activa la prealerta de l'Inuncat per la previsió de fortes pluges aquest diumenge

Les precipitacions afectarien durant la matinada i el matí l'extrem sud i Camp de Tarragona, i s'aniran estenent a la resta del litoral

Ara
1 min

BarcelonaLa Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla Inuncat, en fase de prealerta, després que el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha advertit d'una situació meteorològica de risc per fortes tempestes aquest diumenge a les comarques del litoral i prelitoral. Segons l'SMC, els xàfecs poden deixar més de 20 litres en 30 minuts. Durant la matinada i el matí les precipitacions seran de caràcter local, i concentrades a les comarques de l'extrem sud i Camp de Tarragona, i durant la tarda seran més extenses i puntualment acompanyades de tempesta. Protecció Civil ja ha avisat també els municipis del litoral i el prelitoral.

Les comarques en alerta per risc de tempestes fortes són el Montsià, Baix Ebre, Baix Camp, Tarragonès, Alt Camp, Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Selva, Gironès i Baix Empordà. L'episodi de precipitacions continuarà durant la jornada de dilluns.

stats