SUCCESSOS
Societat 22/08/2012

Una quinzena de ferits en un xoc entre el Tramvia Blau i un camió

Dos dels ferits estan en estat greu, un amb diverses contusions i l'altre amb una fractura al braç, i han estat traslladats a l'hospital. La resta han resultat ferits lleument

Ara
1 min

BarcelonaUna quinzena de persones han resultat ferides en un xoc accidental entre el Tramvia Blau i un camió a l'avinguda Tibidabo tocant a la plaça Kennedy de Barcelona.

Com a conseqüència de la col·lisió, 15 persones han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues de les quals, en estat greu, han estat traslladades a l’Hospital Clínic i a la Clínica Teknon de Barcelona. Un dels ferits té diverses contusions i l'altre té una fractura al braç. Nou afectats més han presentat contusions de caràcter lleu i han estat traslladats pel SEM a diversos centres hospitalaris, mentre que quatre persones ateses han estat donades d’alta al mateix lloc de l'accident.

Els tècnics de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) treballen ara per restablir el servei del Tramvia Blau al més aviat possible. Com a transport alternatiu els usuaris poden utilitzar la línia 196 de bus de TMB, que ha reforçat el servei. TMB obrirà un expedient informatiu per aclarir les causes de l'accident.

Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat sis dotacions de la Guàrdia Urbana i el Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès una quinzena de persones.

stats