Societat 26/10/2019

Restablerta la R12 entre Lleida i Calaf després del xoc d'un tren amb obstacles a la via

A primera hora la línia havia quedat restablerta després de resoldre els efectes del temporal

Acn
1 min
Servei per carretera a la R12 entre Lleida i Calaf pel xoc d'un tren amb obstacles a la via

BarcelonaRenfe ja ha apartat el tren de la línia R12 que hi havia avariat a Mollerussa, i s'ha recuperat finalment la circulació en aquesta línia. La companyia havia hagut d'habilitar un servei alternatiu per carretera entre Lleida i Calaf després que un tren hagi xocat amb objectes a la via i hagi quedat avariat, segons ha informat el gestor ferroviari.

Els fets s'han produït quan passaven deu minuts de les vuit del matí: el comboi havia sortit de Cervera a les 7.35 hores i tenia prevista l'arribada a Lleida a les 8.25 hores, però ha xocat amb objectes col·locats intencionadament a la via entre Castellnou de Seana i Golmés. Segons la companyia, hi havia un bloc de formigó. Els 19 passatgers que anaven al tren han hagut de continuar el recorregut per carretera. Per remolcar el tren avariat se n'ha enviat un altre des de Lleida.

Precisament avui s'havia restablert la circulació a la línia R12 entre Bell-lloc i Mollerussa, després que la forta pluja de la matinada de dimecres hagués obligat a interrompre el trànsit ferroviari i a cobrir el tram per carretera.

Servei per carretera a la R12 entre Lleida i Calaf pel xoc d'un tren amb obstacles a la via
stats