Societat 24/02/2015

Restriccions i desviaments de trànsit aquest cap de setmana a l'avinguda Diagonal

Els treballs de pavimentació entre la plaça Francesc Macià i el passeig de Gràcia afectaran la circulació de vehicles i de la xarxa de bus

Ara
2 min
A la Diagonal li calia regenerar-se.

BarcelonaLes treballs de pavimentació de l'avinguda Diagonal comportaran importants restriccions i desviaments de circulació viària. A conseqüència de les obres que s'estan duent a terme entre la plaça Francesc Macià i el passeig de Gràcia, hi haurà afectacions al trànsit entre les 8 hores i les 20 hores.

La circulació d'entrada a la ciutat per la calçada central, en direcció a passeig de Gràcia, quedarà totalment tallada des de Francesc Macià. D'aquesta manera, els cotxes es desviaran pels diferents carrers de l'Eixample. En canvi, la circulació de sortida quedarà restringida a dos carrils tot el cap de setmana. En el cas de les calçades laterals, el trànsit no es veurà afectat.

Afectacions de trànsit

Les afectacions a la xarxa de bus també seran importants. Les parades ubicades entre Francesc Macià i passeig de Gràcia a l'avinguda Diagonal s'alteraran també a partir de les vuit del matí i fins les vuit del vespre. Les línies afectades seran: H8, V17, 6,7, 22, 24, 33 i 34.

Les línies de bus que circulen en sentit passeig de Gràcia no passaran per l'avinguda Diagonal i es realitzaran parades en els punts de la xarxa més propers a la seva ubicació habitual, situats en altres carrers de l'Eixample com París o Rosselló. Aquelles que circulen en sentit Francesc Macià seguiran passant per l'avinguda Diagonal, però les seves parades estaran afectades puntualment. De les tres existents al costat de la muntanya, se'n mantindran en tot moment dues en funcionament. Un equip d'informadors a les parades facilitarà indicacions sobre la situació i la localització de les parades alternatives més properes.

Afectacions xarxa de bus
stats