Societat 29/03/2019

El retrobament de dues nenes adoptades al mateix orfenat fa 17 anys

La Sara va iniciar la cerca de l'Alejandra amb un fil de Twitter que s'ha tornat viral

Ara
1 min
Tuit de @saracourdless

BarcelonaSara Danyaou va sentir la necessitat de trobar l’únic record que conserva del seu passat a la Xina: una nena de 5 anys que li feia de germana gran a l’orfenat on van conviure, a Huabei. La nena es feia càrrec d’ella quan era un nadó de només onze mesos i no se separaven mai. Tot i que les van adoptar en el mateix moment, el 2001 a Wuhan, la nena va arribar a demanar als pares adoptius de la Sara que l’adoptessin també a ella per estar juntes, i la separació a l'aeroport va ser traumàtica. Ho va explicar en un fil de Twitter viral amb més de 90.000 retuits amb el qual va iniciar una cerca que va donar fruits.

17 anys més tard, la Sara ha trobat aquella nena a Madrid. Es diu Alejandra.

La Sara va pensar que Twitter podia ser l'eina per aconseguir trobar-la, però el cert és que va ser el seu pare que, quan va veure que la seva filla tenia la necessitat de retrobar-se amb el seu passat, va buscar el contacte dels pares de l'Alejandra, segons explica la Sara en diversos mitjans. Durant els primers anys de l'adopció havien mantingut el contacte per si de grans volien recuperar la relació, però després es van distanciar.

L'emotiu retrobament ha tingut molta difusió als mitjans i la Sara ha penjat una foto a Twitter amb un missatge en què celebra que estan "juntes una altra vegada".

stats