REACCIONS A LA SENTÈNCIA DEL SUPREM
Societat 22/12/2010

Rosa Cañadell: "Utilitzar l'escola per fer batalles partidistes és un acte de greu irresponsabilitat"

El sindicat majoritari a l'escola catalana avala el model actual "perquè s'ha demostrat que és bo". Cañadell demana que el nou Govern defensi el treball fet fins ara

Joan Serra
1 min

BarcelonaLa sentència del Tribunal Suprem que posa en qüestió el model d'immersió lingüística ha provocat el lament dels sindicats. Rosa Cañadell, portaveu d'USTEC-STEs, ha estat contundent: "Utilitzar l'escola per fer batalles partidistes és un acte de greu irresponsabilitat". El sindicat majoritari a l'escola catalana entén que el sistema aplicat a les aules catalanes és d'èxit. Cañadell ho ha resumit així: "Aquesta sentència és una manera de buscar problemes on no n'hi ha. L'informe PISA ha avalat que l'alumnat català té un nivell en llengua castellana igual o millor que d'altres territoris de l'Estat. Ho fem bé i no hem de canviar".

USTEC-STEs ha apuntat que continuarà defensant el model d'immersió lingüística i demana gestos valents a la Generalitat. "Sempre hem defensat el model perquè és bo per al país i per a la cohesió social. El nou Govern ha de continuar defensant aquest sistema. Això és una barbaritat i s'ha d'aturar", ha comentat Cañadell.

stats