Societat 07/01/2013

Denuncien el fill petit de Ruiz-Mateos per una presumpta agressió a Viella

Dos treballadors d'una discoteca afirmen que els va donar una pallissa

Efe
1 min

VielhaEl fill petit del polèmic empresari José María Ruiz-Mateos, Álvaro, ha estat denunciat per una presumpta agressió a dos treballadors d'una discoteca de Viella (Vall d'Aran) amb els quals va tenir una discussió durant la matinada del passat dia 31 de desembre. Segons ha informat a Efe l'advocat dels denunciants, el lleidatà Enric Rubio, Álvaro Ruiz-Mateos es trobava a Viella per celebrar la nit de Cap d'Any i va anar amb uns amics a una coneguda discoteca.

En un moment de la nit, Ruiz-Mateos i els seus acompanyants van iniciar una discussió amb el cap de cuina de la discoteca i el seu ajudant a l'interior del local, però no va passar res més. No obstant això, segons l'advocat, quan els seus dos defensats van sortir del local en acabar la seva jornada laboral es van trobar amb Álvaro Ruiz-Mateos i els seus amics, quatre persones més, que van començar a insultar-los i a agredir-los.

Els denunciants asseguren que van rebre una pallissa per part de Ruiz-Mateos i un altre dels seus acompanyants, que van ser els que, presumptament, van participar de forma activa en l'agressió, mentre que la resta observaven. Els dos presumptes agredits han presentat una denúncia davant els Mossos d'Esquadra, i el jutjat de Viella ja ha rebut l'atestat, segons ha explicat Enric Rubio. L'advocat assegura que disposen d'una gravació del que va succeir, ja que unes càmeres de seguretat exteriors van poder captar l'agressió.

Malgrat la denúncia, la policia no ha pogut prendre declaració sobre els fets a Álvaro Ruiz-Mateos, ja que va tornar a Madrid, ciutat on resideix.

stats