Societat 03/02/2014

Un mort en un xoc frontal entre dos turismes a Sabadell

El sinistre també ha deixat un ferit lleu

Acn
1 min
La carretera B-124, on ha mort una persona després d'un xoc frontal entre dos turismes / ACN

SabadellUna persona ha mort i una altra ha quedat ferida lleu aquest dilluns al matí en un xoc frontal entre dos turismes a la B-124 a Sabadell (Vallès Occidental).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís del sinistre s'ha rebut a les 07.31 hores al quilòmetre 2 de la B-124, que connecta la capital vallesana amb Castellar del Vallès. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment i ha mort el conductor d'un dels cotxes. El SEM ha traslladat l'altre conductor, que ha quedat ferit lleu, al CAP Sant Fèlix de Sabadell.

En l'accident hi han intervingut quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres vehicles de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l'afectació viària, la calçada ha estat totalment restringida fins a les 08.10 h, quan s'ha pogut habilitar pas alternatiu. A les 08.45 h s'ha reobert totalment la via, però encara hi resten retencions de cinc quilòmetres en sentit Sabadell i d'un quilòmetre cap a Castellar del Vallès.

stats