Societat 30/04/2014

Els veïns de Santa Coloma de Gramenet faran una cadena humana contra la MAT

L'alcaldessa, Núria Parlon, es reunirà amb Red Eléctrica Española per demanar que aturin el projecte

Acn
1 min
Cartells en contra de les obres de la subestació de la MAT al costat del cementiri de Santa Coloma de Gramenet / MANOLO GARCÍA

Santa Coloma de GramenetEls veïns de Santa Coloma de Gramenet associats a la Comissió Ciutadana No a la MAT han acordat noves accions de protesta per aturar el projecte d'instal·lació d'una subestació elèctrica. Així, han decidit que faran una cadena humana, posaran una carpa informativa a les festes dels barris afectats i també acamparan als terrenys on està prevista l'obra.

A més, segons ha informat l'Ajuntament, l'alcaldessa, Núria Parlon, viatjarà a Madrid la setmana que ve per reunir-se amb el president de Red Eléctrica per insistir en la necessitat d'aturar un projecte que pot suposar un risc pels veïns ja que no s'ha avaluat l'impacte ambiental i les torres estan molt a prop de la zona urbana.

La Comissió Ciutadana No a la MAT de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) va decidir aquest dimarts emprendre noves accions per protestar contra la instal·lació d'una subestació elèctrica de molt alta tensió. Després de la marxa del passat divendres, que va comptar amb més d'un miler de participants, ara volen fer una cadena ciutadana en contra del projecte de Red Eléctrica Española (REE), la instal·lació d'una carpa informativa i reivindicativa a les festes dels barris afectats (Les Oliveres, Can Franquesa, Guinardera i Singuerlín) i una acampada als terrenys de REE.

stats